لیست اختراعات مهدي عادلي
اين پروژه به عنوان دستگاه توليد فين هاي انواع مبدل ها ( رادياتور ها ) نامگذاري شده و جهت توليد انواع مبدل ها ( رادياتورها ) در صنايع نيروگاهي – نفت و گاز – صنايع دفاعي – صنايع هوايي – صنايع هوا فضا – صنايع هسته اي – صنايع فولاد – خودرو سازي – ماشين آلات راه سازي – صنايع دارويي و بهداشتي – صنايع غذايي – ديزل ژنراتور و كليه خودرو هاي سنگين ( كاميون )مورد استفاده قرار مي گيرد . اين پروژه از ماشين آلات ساخت تجهيزات زير ساخت صنعت كشور محسوب مي شود و با ساخت اين دستگاه كليه مشكلات ساخت انواع مبدل ها به مرور زمان برطرف مي شود . ساخت كليه قطعات بر اساس طراحي نوين مكانيك صورت گرفته ( بدين معني كه يك قطعه جايگزين چندين قطعه شده ) و وظيفه چند قطعه را در كليه مراحل انجام مي دهد . كليه ماشين آلاتي كه در اين زمينه ساخته شده فقط يك نمونه را در چند سايز محدود توليد مي كند ولي اين دستگاه در حال حاضر 17 نمونه در شكل هاي مختلف ( در حال حاضر – قابل افزايش مي باشد ) و در دهها سايز توليد مي نمايد و نمونه اين دستگاه در هيچ كشوري در جهان ساخته نشده است . حداكثر و حداقل ارتفاع توليد شده در ماشين آلات خارجي و 5 الي 12 ميلي تر مي باشد ولي اين دستگاه توانايي ارتفاع پره 3 الي 40 ميلي متر( قابل افزايش مي باشد) را دارا مي باشد . و اين مزيت سرعت در توليد و سرعت در انتقال حرارت و كاهش ضايعات را در بر دارد و جنبه مثبت اين دستگاه توانايي نورد لاتون و تسمه هاي كه در حد صدم در تلرانس هاي رادياتور به وجود مي آيد را دارد حتي نوردي تا حدود 1 ميلي متر را مي تواند انجام دهد . فين در اينچ ماشين آلات خارجي از 5 الي 14 فين در اينچ ولي اين دستگاه از 3 الي 20 فين در اينچ توانايي توليد دارد . به لحاظ توانايي بالاي توليد محصولات جهت مبدل ها ( رادياتورها ) ضريب توليد 25 درصد افزايش يافته و همچنين به لحاظ مانور بالاي دستگاه ضريب انتقال حرارت در رادياتورها نيز داراي افزايش بوده و اين نكته مهمي در صنايع هوايي – هسته اي – صنايع دفاعي و خودرو سازي و ... مي باشد . حداكثر عرض توليد شده در اين دستگاه 410 ميلي متر قابل افزايش مي باشد كه در اكثر مبدل ها ( رادياتورها ) به خاطر يك تكه بودن ورق ( فين ) ضريب انتقال بالايي را دارد و ضايعات را كاهش ميدهد . با طراحي و ساخت اين دستگاه هيچ محدوديتي براي ساخت پره هاي مبدل ها ( رادياتور ها ) وجود ندارد و كليه محاسبين و طراحان در زمينه طراحي انواع رادياتورها هيچ نوع محدودي ندارند و هر ابعاد و سايزي و با هر شكل و جنس قابل توليد مي باشد و اين روش ارتقاء در صنعت مبدل ( رادياتور ) سازي در كشور مي باشد و با ساخت اين دستگاه ، افزايش ضريب انتقال كاهش ضايعات – سرعت در توليد – افزايش ضريب اطمينان – حداقل رساندن افت فشار كه در مجموع ازنكات مثبت بهره مند شويم .
هواژل كربني ساخته شده به عنوان ماده جاذب آلاينده هاي سطحي آب از قبيل فرآورده هاي نفتي و مواد آلي با بهره گيري فناوري نانو در يك سازوكار نوين محيطي با استفاده از مواد اوليه ارزان، تجديد پذير و زيست سازگار با ويژگي هاي منحصر بفردي از قبيل فوق سبك بودن(چگالي حجمي در حدود يك چهارم چگالي هوا)، آبگريزي (شناوري روي سطح آب)، استحكام مكانيكي و انعطاف پذيري مطلوب و نيز درصد تخلخل بالا توليد گرديد. اين ماده جاذب، قابليت و بهره وري جذب فرآورده هاي نفتي را تا 200 برابر وزن خود دارا بوده و نيز امكان بازيافت مواد جذب شده نيز در يك فرايند ساده باين مكانيسم جذب مورد ارزيابي قرار گرفته است. مقايسه نتايج حاصل براي هواژل كربني ساخته شده با ديگر مواد جاذب نفتي نشان داد كه هزينه پايين ساخت آن و نيز ظرفيت جذب بالاي آن نويد بخش توسعه صنعتي آن در صنايع نفت و پتروشيمي كشور و حفاظت از محيط زيست خواهد بود.
در اين اختراع دستگاه خشك كن انجمادي مبتني بر المان سردكننده ترموالكتريكي به منظور كاهش و بهينه سازي مصرف انرژي ساخته شد. از جمله كاربردهاي دستگاه ساخته شده مي توان به سنتز و ساخت انواع مواد داراي ساختارهاي متخلخل و سبك از قبيل آئروژل كربني و سلولزي، آئروژل هاي سيليكاتي و آلومينايي در ابعاد نانومتري جهت استفاده در صنايع نفت، پتروشيمي، تجهيزات ساختماني و صنايع الكترونيكي و ... اشاره كرد. در دستگاه حاضر فرآيند انجماد بر خلاف ديگر دستگاه هاي متداول، با استفاده از المان سردكننده ترموالكتريكي ارزان قيمت صورت مي¬پذيرد كه علاوه بر عدم استفاده از گاز خطرناك CFC به منظور حفظ شرايط زيست محيطي، تاثير بسزايي در كاهش مصرف برق دارد. از طرفي با بكارگيري اين المان سردكننده در كندانسور، علاوه بر تسريع ساز و كار تصعيد، استفاده از پمپ هاي خلاء معمولي را تسهيل مي سازد. فرآيند عملياتي اين دستگاه بر مبناي خشك سازي مواد منجمد در دامنه حرارتي پايين است. در اين روش ابتدا ماده مورد نظر و سيال همراه با آن در دستگاه منجمد مي شوند و سپس تحت شرايط خلاء اعمال شده، سيال منجمد شده موجود در ماده مورد نظر مستقيما تغيير فاز به بخار را خواهد داشت.
موارد یافت شده: 4